info
mogelijkheden
locatie
inspiratie
Contact

Van lekker eten & gezellig tafelen

FOOD ARCHITECT & DE VRIJE GEEST PRESENTEREN

Laat je verrassen door ons leuk WILD diner op een unieke locatie in het hart van de Vlaamse Ardennen.
We laten je de donkere herfstdagen vergeten en dompelen je onder in verschillende geuren, smaken en ervaringen.

Laat deze unieke kans niet aan jou voorbij gaan en schrijf je tijdig in want de plaatsen zijn beperkt.

menu

AMUSES
GEROOKTE FOREL “Ardennen”
Zuurdesembrood – pompernikkel – hoeveboter

ZEEBAARS
tartelette – zure room – pompelmoes

 EVERZWIJN “BBQ”
rozemarijn – pompoen

MENU WILD
PETIT GRIS DE NAMUR ” Ferme du Vieux Tileul”
eend – riesling – zuring – aardappel

NOORDZEE GARNALEN “hand gepeld”
schorseneren – kwartelei – mousseline Rodenbach grand cru

COQUILLE SAINT JACQUES
hazelnoot – bloemkool – pastinaak – herfsttruffel

LAMSZWEZERIK
foie gras – porto – klaverzuring 

HERT
knolselder – boterraap – bospeen – cantharel – gerookte prei – braambes

TARTE TATIN FLAMBÉ À TABLE
appel – calvados – amandel

KOFFIE of THEE
zoetigheden

AMUSES, ZES GANGEN WILD MENU
125,- p/p

TOP WIJNEN PER GLAS OF FLES
“Onze wijnen worden geselecteerd door JOERY DE LILLE,
Best junior sommelier 2007 & best sommelier of Belgium in 2017″

Reserveren


  • Via de link of telefonisch
  • telefonisch +32 471 30 31
  • Bij voedselallergieën voorzien wij graag een alternatief. Gelieve op voorhand contact op te nemen voor verdere informatie.

Informatie


  • 12-13-14 november 2021
  • Locatie: BAXUS – Peperstraat 39, 9636 Nederzwalm-Hermelgem Belgium
  • Start diner op vrijdag & zaterdag – 19u00
  • Start lunch op zondag – 12u00