ontdek ons splinternieuw BBQ concept
fire & smoke BBQ
Stoere BBQ, gastronomische gerechtje.
De Fire & Smoke is een outdoor catering concept van Food Architect.
We koken met rokers, grills, smokers en open vuur waarbij er verschillende hapjes, hoofgerechten en desserts bereid worden door onze chef(s), met plaatselijk geteelde seizoen producten!
Er is een unieke formule, maar deze kan aangepast of uitgebreid worden met andere hoofdgerechten en/of desserten. Andere gerechten op maat zijn steeds mogelijk, onze koks gaan geen uitdaging uit de weg! Nu ook volledig vegan.
Er is een vaste prijs per persoon waarin alle materialen zoals borden, bestek, afwas en andere ‘Fire And Smoke-materialen zijn inbegrepen. Ook dranken kunnen wij voorzien.
![](https://foodarchitect.be/wp-content/uploads/2023/02/Big-Green-Egg-819x1024.jpg)
![](https://foodarchitect.be/wp-content/uploads/2019/09/image-bg.jpeg)
Fire & Smoke menu
Fingerfood
Prosciutto Tascabile di Norcia
Crème gefermenteerde look
Hangop met tuinkruiden
Tartaar edamame & chorizo – crackers
Hapjes
Hartige Italiaanse madeleines
Créme Parmigiano Reggiano – basilicum
Gerookte geitenkaas
Macaron – rode biet – framboos
Indische balletjes
Groene curry – kokos – galangal
Filipijns sticky BBQ buikspek
Lente ui – five spice – chili
Menu
Taco’s de Pescado
Hickory hot smoked glazed salmon – avocado – gepekelde rode ui – limoen – kruiden
Gegrilde Romeinse salade
Parmigiano reggiano – caesar dressing – crispy bacon
Boudin Bertrand by Monsieur Boudin
Dragon – rode kool – crunchy ui – pickles
Kalfsribeye “smoked”
Geglaceerde wortel – gepofte aubergine – gekonfijte aardappel – geroosterde mais – honing & graanmosterd
Tropical pavlova
Meringue – witte chocolade – passievrucht
Fire & Smoke vegan menu
Fingerfood
Geroosterde punt paprika
Crème gefermenteerde look
Tapenade gegrilde courgette
Feta – chili – crackers
Hapjes
Hartige Italiaanse madeleines
Crème pimentón – basilicum
Hummus
Croustade – rode biet – framboos
Indische kikkererwt balletjes
Groene curry – kokos – galangal
Filipijnse sticky sweet potato
Lente ui – five spice – chili
Menu
Taco’s de Pescado
Hickory hot smoked soya chunks – avocado – gepekelde rode ui – limoen – kruiden
Gegrilde Romeinse salade
Prosociano – caesar dressing – crispy herbs
Boudin Vegan by Monsieur Boudin
Dragon – rode kool – crunchy ui – pickles
Knolselder “smoked”
Geglaceerde wortel – gepofte aubergine – gekonfijte aardappel – geroosterde mais – honing & graanmosterd
Tropical pavlova
Meringue “vegan” – witte chocolade – passievrucht
Prijzen Menu
Een ‘Fire & Smoke menu’ volwassene €55.0
2 Fingerfoods – 4 hapjes – 4 gerechten – 1 dessert
Een ‘Fire & Smoke menu’ kids €25.0
2 Fingerfoods – 2 hapjes – 1 gerecht – 1 dessert
Borden, bestek, de afwas en alle ‘Outdoor Cooking’ materialen zijn inbegrepen.
Werkuren worden steeds gerekend van onze atelier in Eeklo tot Eeklo.
Chefs = €55/u/persoon
Maître D’hôtel = €55/u/persoon
Garçons = €48/u/persoon
Vervoer = €0.90/km (heen & terug)
Informatie
De chefs werken in een open keuken, ‘beleving’ verzekerd! Om onze buitenkeuken op te bouwen hebben we min. 25m2 nodig en een goede bereikbaarheid met de wagen. Voor de veiligheid van mens en dier brengen we houten afsluitingen mee zodat alles wel zichtbaar, maar niet bereikbaar is.
Gerechten kunnen licht wijzigen of op vraag aangepast worden.
Er kan gekozen worden voor een gewoon of veggi/vegan menu.
We werken met plaatselijk geteelde seizoen producten.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Prijzen dranken receptie & diner
Dranken receptie & diner
– Leuke frisse bubbels – NA zesty lemon & ginger cocktail
– Geselecteerde wijnen bij de gerechten (1 witte, 1 rosé & 1 rode wijn)
– Aroma water “lemongras & mint”
€28 per persoon
Glazen zijn eveneens inbegrepen
Koffie & thee buffet
– Thee assortiment & espresso koffie
– Verschillende zoetigheden
€3.50 per persoon
Tassen & lepeltjes zijn inbegrepen
Informatie
Spreken er gerechten of garnituren je toch niet helemaal aan, vraag dan gerust naar alternatieven. Onze chefs gaan geen uitdaging uit de weg! Uw feest is onze zorg.
Heb je een mooie wijnkelder of ga je zelf champagne halen dan serveren wij deze met plezier. Meneer vraagt hiervoor geen extra ‘stopgeld’. We voorzien graag iemand voor deze service.
Het is mogelijk om glazen te huren bij ons. €0,45 | stuk
Opgelet, bij het later ophalen van materiaal zoals vb. gehuurde glazen of het koffiebuffet wordt er een uurtarief van vertrek tot aankomst gerekend van €49.0/u. incl.
![](https://foodarchitect.be/wp-content/uploads/2023/02/Fish-cake-879x1024.jpg)
![](https://foodarchitect.be/wp-content/uploads/2019/09/image-bg.jpeg)
![](https://foodarchitect.be/wp-content/uploads/2023/02/Gepofte-zoete-aardappel.jpg)
![](https://foodarchitect.be/wp-content/uploads/2019/09/image-bg.jpeg)