ontdek ons splinternieuw BBQ concept
Smoke And Fire BBQ
Stoere BBQ, gastronomische gerechtje.
De Fire And Smoke is een outdoor catering concept van Food Architect.
We koken met rokers, grills, smokers en open vuur waarbij er verschillende hapjes, hoofgerechten en desserts bereid worden door onze chef(s), met plaatselijk geteelde seizoen producten!
Er is een unieke formule, maar deze kan aangepast of uitgebreid worden met andere hoofdgerechten en/of desserten. Andere gerechten op maat zijn steeds mogelijk, onze koks gaan geen uitdaging uit de weg!
Er is een vaste prijs per persoon waarin alle materialen zoals borden, bestek, afwas en andere ‘Fire And Smoke-materialen zijn inbegrepen. Ook dranken kunnen wij voorzien.


Smoke and fire menu
Fingerfood
Mariscal jamon serrano
Crème pimenton de la vera
Tirokafteri
Feta – chili – crackers
Hapjes
Taggiasca olijf cake
Créme Parmigiano Reggiano – basilicum
Zalm “huis gerookt”
Croustade – Ikura – Furikake
Libanese barbecue balletjes
Labneh – munt – dukkah
Gegrilde baby mais
Creamy chipotle saus – gepofte look – cotija
Menu
Taco’s al Pastor
Bayo beans – pulled chicken – achiote – rode ui – ananas – koriander
Geroosterde bloemkool
Tahin – za’atar – granaatappel
Buikspek
Hoisin – lente ui – gepekelde groenten
Vlaams Ardennen rund
Polenta – gele & groene courgette – puntpaprika – kalfsjus rozemarijn – gepofte look créme
Cheese cake
Cream cheese – gerookte tropische vruchten – duindoornbes
Smoke and fire veggi menu
Fingerfood
Geroosterde punt paprika
Crème hazelnoot
Tirokafteri
Feta – chili – crackers
Hapjes
Taggiasca olijf cake
Créme Parmigiano Reggiano – basilicum
Komkommer
Croustade -tzatziki – Furikake
Libanese veggi barbecue balletjes
Labneh – munt – dukkah
Gegrilde baby mais
Creamy chipotle saus – gepofte look – cotija
Menu
Taco’s al Pastor
Bayo beans – pulled vegan chicken – achiote – rode ui – ananas – koriander
Geroosterde bloemkool
Tahin – za’atar – granaatappel
Aubergine
Indische chutney – paneer – lente ui – chili
Halloumi
Polenta – gele & groene courgette – puntpaprika – gerookte olie – gepofte look créme
Cheese cake
Cream cheese – gerookte tropische vruchten – duindoornbes
Prijzen Menu
Een ‘Fire And Smoke menu’ volwassene €55.0
2 Fingerfoods – 4 hapjes – 4 gerechten – 1 dessert
Een ‘Fire And Smoke menu’ kids €25.0
2 Fingerfoods – 2 hapjes – 1 gerecht – 1 dessert
Borden, bestek, de afwas en alle ‘Outdoor Cooking’ materialen zijn inbegrepen.
Werkuren worden steeds gerekend van onze atelier in Eeklo tot Eeklo.
Chefs = €49/u/persoon
Garçons = €42.50/u/persoon
Vervoer = €0.90/km (heen & terug)
Informatie
De chefs werken in een open keuken, ‘beleving’ verzekerd! Om onze buitenkeuken op te bouwen hebben we min. 25m2 nodig en een goede bereikbaarheid met de wagen. Voor de veiligheid van mens en dier brengen we houten afsluitingen mee zodat alles wel zichtbaar, maar niet bereikbaar is.
Gerechten kunnen licht wijzigen of op vraag aangepast worden.
Er kan gekozen worden voor een gewoon of veggi menu.
We werken met plaatselijk geteelde seizoen producten.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Prijzen dranken receptie & diner
- Crémant de Jura Brut
- Domaine Désiré Petit
- NA zesty lemon & ginger cocktail
- Bijpassende wijnen bij de gerechten
(1 witte, 1 rosé & 1 rode wijn) - Aroma water “lemongras & mint”
€24.50 per persoon
Glazen zijn eveneens inbegrepen
- Koffie & thee buffet
- Thee assortiment & Koffie
- melk – suiker – koekjes
€3.50 per persoon
Tassen & lepeltjes zijn inbegrepen
Informatie
Spreken er gerechten of garnituren je toch niet helemaal aan, vraag dan gerust naar alternatieven. Onze chefs gaan geen uitdaging uit de weg! Uw feest is onze zorg.
Heb je een mooie wijnkelder of ga je zelf champagne halen dan serveren wij deze met plezier. Meneer vraagt hiervoor geen extra ‘stopgeld’. We voorzien graag iemand voor deze service.
Het is mogelijk om glazen te huren bij ons. €0,40 | stuk
Opgelet, bij het later ophalen van materiaal zoals vb. gehuurde glazen of het koffiebuffet wordt er een uurtarief van vertrek tot aankomst gerekend van €49.0/u. incl.



