ontdek ons splinternieuw BBQ concept
fire & smoke BBQ
Stoere BBQ, gastronomische gerechtje.
De Fire And Smoke is een outdoor catering concept van Food Architect. We koken met rokers, grills, smokers en open vuur waarbij er verschillende hapjes, hoofgerechten en desserts bereid worden door onze chef(s), met plaatselijk geteelde seizoen producten!
Er is een unieke formule, maar deze kan aangepast of uitgebreid worden met andere hoofdgerechten en/of desserten. Andere gerechten op maat zijn steeds mogelijk, onze koks gaan geen uitdaging uit de weg!
Er is een vaste prijs per persoon waarin alle materialen zoals borden, bestek, afwas en andere ‘Fire And Smoke-materialen zijn inbegrepen. Ook dranken kunnen wij voorzien.
Fire & Smoke menu
Fingerfood
Seron serrano ham “Gran Reserva”
Crème Pimenton De La Vera
Italiaanse ricotta dip
Crispy Salcis Pancetta – Pecannoten & salie – crackers
Hapjes
Hartige madeleine
Crème Roquefort AOP – vijg
Makreel
Zeewierwafel – Zoetzuur rode ui – dille
Turkse Köfte
Ras-El-Hanout – munt
Smoky mountains Chicken bites
Pop corn – BBQ chipotle saus
Menu
Noordzeevis
Gele & groene courgette – tomaat – extra vierge olijfolie – Taggiasca olijf – krokant parmezaan
Burratina Pugliese
Confit gekleurde kerstomaat – basilicum & cashew pesto – gerookte Arbequina olie – oude balsamico
Thaise witte pens by Monsieur Boudin
Kimchi – spitskool – crunchy onion – Sriracha & mango
Ierse rib eye “smoked”
Geroosterde Bloemkool & sjalot – gepofte kolselder crème – gekonfijte aardappel – choron saus – prei olie
Amalfi citroen
Gebrande Italiaanse Meringue – zanddeeg – crumble gold chocolade – sorbet casis
Fire & Smoke vegan menu
Fingerfood
Geroosterde punt paprika
Crème Pimenton De La Vera
Libanese Hummus
Pecannoten & salie – crackers
Hapjes
Hartige madeleine
Crème tuinkruiden – dadel & vijg
Opgelegde radijs
Zeewierwafel – Zoetzuur rode ui – dille
Turkse kikkererwt balletjes
Ras-El-Hanout – munt
Smoky mountains tofu bites
Pop corn – BBQ chipotle saus
Menu
Gegrilde koolrabi
Gele & groene courgette – tomaat – extra vierge olijfolie – Taggiasca olijf – krokant parmezaan
Vegan halloumi
Confit gekleurde kerstomaat – basilicum & cashew pesto – gerookte Arbequina olie – oude balsamico
Thaise witte pens by Monsieur Boudin
Kimchi – spitskool – crunchy onion – Sriracha & mango
Jonge wortels “smoked”
Geroosterde Bloemkool & sjalot – gepofte kolselder crème – gekonfijte aardappel – choron saus – prei olie
Amalfi citroen
Gebrande Italiaanse Meringue – zanddeeg – crumble gold chocolade – sorbet casis
Prijzen Menu
Een ‘Fire And Smoke menu’ volwassene €58.0
2 Fingerfoods – 4 hapjes – 4 gerechten – 1 dessert
Een ‘Fire And Smoke menu’ kids €28.0
2 Fingerfoods – 2 hapjes – 1 gerecht – 1 dessert
Borden, bestek, de afwas en alle ‘Outdoor Cooking’ materialen zijn inbegrepen. Werkuren worden steeds gerekend van onze atelier in Eeklo tot Eeklo.
Chefs = €55/u/persoon
Maître D’hôtel = €55/u/persoon
Garçons = €48/u/persoon
Vervoer = €0.95/km (heen & terug)
Informatie
De chefs werken in een open keuken, ‘beleving’ verzekerd! Om onze buitenkeuken op te bouwen hebben we min. 25m2 nodig en een goede bereikbaarheid met de wagen.
Voor de veiligheid van mens en dier brengen we houten afsluitingen mee zodat alles wel zichtbaar, maar niet bereikbaar is.
Gerechten kunnen licht wijzigen of op vraag aangepast worden. Er kan gekozen worden voor een gewoon of vegan menu. We werken met plaatselijk geteelde seizoen producten.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Prijzen dranken receptie & diner
Dranken receptie & diner
– Leuke frisse bubbels – NA zesty lemon & ginger cocktail
– Geselecteerde wijnen bij de gerechten (1 witte, 1 rosé & 1 rode wijn)
– Aroma water “lemongras & mint”
€32 per persoon
Glazen zijn eveneens inbegrepen
Koffie & thee buffet
– Thee assortiment & espresso koffie
– Verschillende zoetigheden
€4.80 per persoon
Tassen & lepeltjes zijn inbegrepen
Informatie
Spreken er gerechten of garnituren je toch niet helemaal aan, vraag dan gerust naar alternatieven. Onze chefs gaan geen uitdaging uit de weg! Uw feest is onze zorg.
Heb je een mooie wijnkelder of ga je zelf champagne halen dan serveren wij deze met plezier. Meneer vraagt hiervoor geen extra ‘stopgeld’. We voorzien graag iemand voor deze service.
Het is mogelijk om glazen te huren bij ons. €0,50 | stuk
Opgelet, bij het later ophalen van materiaal zoals vb. gehuurde glazen of het koffiebuffet wordt er een uurtarief van vertrek tot aankomst gerekend van €55.0/u. incl.