ontdek ons splinternieuw BBQ concept

Smoke & Fire BBQ

Stoere BBQ, gastronomische gerechtje.

De Smoke & Fire is een outdoor catering concept van Food Architect. 

We koken met rokers, grills, smokers en open vuur waarbij er verschillende hapjes, hoofgerechten en desserts bereid worden door onze chef(s), met plaatselijk geteelde seizoen producten! 

Er is een unieke formule, maar deze kan aangepast of uitgebreid worden met andere hoofdgerechten en/of desserten. Andere gerechten op maat zijn steeds mogelijk, onze koks gaan geen uitdaging uit de weg! Nu ook volledig vegan.

Er is een vaste prijs per persoon waarin alle materialen zoals borden, bestek, afwas en andere ‘Fire And Smoke-materialen zijn inbegrepen. Ook dranken kunnen wij voorzien. 

Smoke & fire menu

Fingerfood

Prosciutto Tascabile di Norcia
Crème gefermenteerde look

Hangop met tuinkruiden
Tartaar edamame & chorizo – crackers

Hapjes

Hartige Italiaanse madeleines
Créme Parmigiano Reggiano – basilicum 

Gerookte geitenkaas
Macaron – rode biet – framboos

Indische balletjes
Groene curry – kokos – galangal

Filipijns sticky BBQ buikspek
Lente ui – five spice – chili

Menu

Taco’s de Pescado
Hickory hot smoked glazed salmon – avocado – gepekelde rode ui – limoen – kruiden

Gegrilde Romeinse salade
Parmigiano reggiano –  caesar dressing – crispy bacon

Boudin Bertrand by Monsieur Boudin
Dragon – rode kool – crunchy ui – pickles

Kalfsribeye “smoked”
Geglaceerde wortel – gepofte aubergine – gekonfijte aardappel – geroosterde mais – honing & graanmosterd

Tropical pavlova
Meringue – witte chocolade – passievrucht

Smoke & fire vegan menu

Fingerfood

Geroosterde punt paprika
Crème gefermenteerde look

Tapenade gegrilde courgette
Feta – chili – crackers 

Hapjes

Hartige Italiaanse madeleines
Crème pimentón – basilicum

Hummus
Croustade – rode biet – framboos

Indische kikkererwt balletjes
Groene curry – kokos – galangal

Filipijnse sticky sweet potato
Lente ui – five spice – chili

 

Menu

Taco’s de Pescado
Hickory hot smoked soya chunks – avocado – gepekelde rode ui – limoen – kruiden

Gegrilde Romeinse salade
Prosociano –  caesar dressing – crispy herbs

Boudin Vegan by Monsieur Boudin
Dragon  – rode kool – crunchy ui – pickles

Knolselder “smoked”
Geglaceerde wortel – gepofte aubergine – gekonfijte aardappel – geroosterde mais – honing & graanmosterd

Tropical pavlova
Meringue “vegan” – witte chocolade – passievrucht

Prijzen Menu

Een ‘Smoke & Fire menu’ volwassene €55.0
2 Fingerfoods – 4 hapjes – 4 gerechten – 1 dessert 

Een ‘smoke & Fire menu’ kids €25.0 
2 Fingerfoods – 2 hapjes – 1 gerecht – 1 dessert 

Borden, bestek, de afwas en alle ‘Outdoor Cooking’ materialen zijn inbegrepen. 

Werkuren worden steeds gerekend van onze atelier in Eeklo tot Eeklo. 

Chefs = €49/u/persoon
Maître D’hôtel = €49/u/persoon
Garçons = €46/u/persoon 
Vervoer = €0.90/km (heen & terug) 

Informatie

De chefs werken in een open keuken, ‘beleving’ verzekerd! Om onze buitenkeuken op te bouwen hebben we min. 25m2 nodig en een goede bereikbaarheid met de wagen. Voor de veiligheid van mens en dier brengen we houten afsluitingen mee zodat alles wel zichtbaar, maar niet bereikbaar is. 

Gerechten kunnen licht wijzigen of op vraag aangepast worden. 

Er kan gekozen worden voor een gewoon of veggi/vegan menu. 

We werken met plaatselijk geteelde seizoen producten. 

Alle prijzen zijn inclusief btw. 

Prijzen dranken receptie & diner 

Dranken receptie & diner

Leuke frisse bubbels – NA zesty lemon & ginger cocktail
Geselecteerde wijnen bij de gerechten (1 witte, 1 rosé & 1 rode wijn)
Aroma water “lemongras & mint”

€28 per persoon 
Glazen zijn eveneens inbegrepen 

Koffie & thee buffet

Thee assortiment & espresso koffie
– Verschillende zoetigheden

€3.50 per persoon 
Tassen & lepeltjes zijn inbegrepen 

Informatie

Spreken er gerechten of garnituren je toch niet helemaal aan, vraag dan gerust naar alternatieven. Onze chefs gaan geen uitdaging uit de weg! Uw feest is onze zorg. 

Heb je een mooie wijnkelder of ga je zelf champagne halen dan serveren wij deze met plezier. Meneer vraagt hiervoor geen extra ‘stopgeld’. We voorzien graag iemand voor deze service. 

Het is mogelijk om glazen te huren bij ons. €0,45 | stuk 

Opgelet, bij het later ophalen van materiaal zoals vb. gehuurde glazen of het koffiebuffet wordt er een uurtarief van vertrek tot aankomst gerekend van €49.0/u. incl.