ontdek ons splinternieuw BBQ concept

fire & smoke BBQ

Stoere BBQ, gastronomische gerechtje.

De Fire And Smoke is een outdoor catering concept van Food Architect. We koken met rokers, grills, smokers en open vuur waarbij er verschillende hapjes, hoofgerechten en desserts bereid worden door onze chef(s), met plaatselijk geteelde seizoen producten!

Er is een unieke formule, maar deze kan aangepast of uitgebreid worden met andere hoofdgerechten en/of desserten. Andere gerechten op maat zijn steeds mogelijk, onze koks gaan geen uitdaging uit de weg!

Er is een vaste prijs per persoon waarin alle materialen zoals borden, bestek, afwas en andere ‘Fire And Smoke-materialen zijn inbegrepen. Ook dranken kunnen wij voorzien.

Fire & Smoke menu

Fingerfood

Seron serrano ham “Gran Reserva”
Crème Pimenton De La Vera

Italiaanse ricotta dip
Crispy Salcis Pancetta – Pecannoten & salie – crackers

Hapjes

Hartige madeleine
Crème Roquefort AOP – vijg

Makreel
Zeewierwafel – Zoetzuur rode ui – dille

Turkse Köfte
Ras-El-Hanout – munt

Smoky mountains Chicken bites
Pop corn – BBQ chipotle saus

Menu

Noordzeevis
Gele & groene courgette – tomaat – extra vierge olijfolie – Taggiasca olijf – krokant parmezaan

Burratina Pugliese
Confit gekleurde kerstomaat – basilicum & cashew pesto – gerookte Arbequina olie – oude balsamico

Thaise witte pens by Monsieur Boudin
Kimchi – spitskool – crunchy onion – Sriracha & mango

Ierse rib eye “smoked”
Geroosterde Bloemkool & sjalot – gepofte kolselder crème – gekonfijte aardappel – choron saus – prei olie

Amalfi citroen
Gebrande Italiaanse Meringue – zanddeeg – crumble gold chocolade – sorbet casis

Fire & Smoke vegan menu

Fingerfood

Geroosterde punt paprika
Crème Pimenton De La Vera

Libanese Hummus
Pecannoten & salie – crackers

Hapjes

Hartige madeleine
Crème tuinkruiden – dadel & vijg

Opgelegde radijs
Zeewierwafel – Zoetzuur rode ui – dille

Turkse kikkererwt balletjes
Ras-El-Hanout – munt

Smoky mountains tofu bites
Pop corn – BBQ chipotle saus

Menu

Gegrilde koolrabi
Gele & groene courgette – tomaat – extra vierge olijfolie – Taggiasca olijf – krokant parmezaan

Vegan halloumi
Confit gekleurde kerstomaat – basilicum & cashew pesto – gerookte Arbequina olie – oude balsamico

Thaise witte pens by Monsieur Boudin
Kimchi – spitskool – crunchy onion – Sriracha & mango

Jonge wortels “smoked”
Geroosterde Bloemkool & sjalot – gepofte kolselder crème – gekonfijte aardappel – choron saus – prei olie

Amalfi citroen
Gebrande Italiaanse Meringue – zanddeeg – crumble gold chocolade – sorbet casis

Prijzen Menu

Een ‘Fire And Smoke menu’ volwassene €58.0
2 Fingerfoods – 4 hapjes – 4 gerechten – 1 dessert

Een ‘Fire And Smoke menu’ kids €28.0
2 Fingerfoods – 2 hapjes – 1 gerecht – 1 dessert

Borden, bestek, de afwas en alle ‘Outdoor Cooking’ materialen zijn inbegrepen. Werkuren worden steeds gerekend van onze atelier in Eeklo tot Eeklo.

Chefs = €55/u/persoon
Maître D’hôtel = €55/u/persoon
Garçons = €48/u/persoon
Vervoer = €0.95/km (heen & terug)

Informatie

De chefs werken in een open keuken, ‘beleving’ verzekerd! Om onze buitenkeuken op te bouwen hebben we min. 25m2 nodig en een goede bereikbaarheid met de wagen.

Voor de veiligheid van mens en dier brengen we houten afsluitingen mee zodat alles wel zichtbaar, maar niet bereikbaar is.

Gerechten kunnen licht wijzigen of op vraag aangepast worden. Er kan gekozen worden voor een gewoon of vegan menu. We werken met plaatselijk geteelde seizoen producten.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Prijzen dranken receptie & diner 

Dranken receptie & diner

Leuke frisse bubbels – NA zesty lemon & ginger cocktail
Geselecteerde wijnen bij de gerechten (1 witte, 1 rosé & 1 rode wijn)
Aroma water “lemongras & mint”

€32 per persoon 
Glazen zijn eveneens inbegrepen 

Koffie & thee buffet

Thee assortiment & espresso koffie
– Verschillende zoetigheden

€4.80 per persoon 
Tassen & lepeltjes zijn inbegrepen 

Informatie

Spreken er gerechten of garnituren je toch niet helemaal aan, vraag dan gerust naar alternatieven. Onze chefs gaan geen uitdaging uit de weg! Uw feest is onze zorg.

Heb je een mooie wijnkelder of ga je zelf champagne halen dan serveren wij deze met plezier. Meneer vraagt hiervoor geen extra ‘stopgeld’. We voorzien graag iemand voor deze service.

Het is mogelijk om glazen te huren bij ons. €0,50 | stuk

Opgelet, bij het later ophalen van materiaal zoals vb. gehuurde glazen of het koffiebuffet wordt er een uurtarief van vertrek tot aankomst gerekend van €55.0/u. incl.