ontdek ons splinternieuw BBQ concept

Smoke And Fire BBQ

Stoere BBQ, gastronomische gerechtje.

De Fire And Smoke is een outdoor catering concept van Food Architect. 

We koken met rokers, grills, smokers en open vuur waarbij er verschillende hapjes, hoofgerechten en desserts bereid worden door onze chef(s), met plaatselijk geteelde seizoen producten! 

Er is een unieke formule, maar deze kan aangepast of uitgebreid worden met andere hoofdgerechten en/of desserten. Andere gerechten op maat zijn steeds mogelijk, onze koks gaan geen uitdaging uit de weg! 

Er is een vaste prijs per persoon waarin alle materialen zoals borden, bestek, afwas en andere ‘Fire And Smoke-materialen zijn inbegrepen. Ook dranken kunnen wij voorzien. 

Smoke and fire menu

Fingerfood

 Mariscal jamon serrano 
Crème pimenton de la vera 

Tirokafteri 
Feta – chili – crackers 

Hapjes

Taggiasca olijf cake
Créme Parmigiano Reggiano – basilicum 

Zalm “huis gerookt”
Croustade – Ikura – Furikake 

Libanese barbecue balletjes
Labneh – munt – dukkah 

Gegrilde baby mais
Creamy chipotle saus – gepofte look – cotija 

Menu

Taco’s al Pastor 
Bayo beans – pulled chicken – achiote – rode ui – ananas – koriander 

Geroosterde bloemkool 
Tahin – za’atar – granaatappel 

Buikspek
Hoisin – lente ui – gepekelde groenten 

Vlaams Ardennen rund 
Polenta – gele & groene courgette – puntpaprika – kalfsjus rozemarijn – gepofte look créme 

Cheese cake 
Cream cheese – gerookte tropische vruchten – duindoornbes 

Smoke and fire veggi menu

Fingerfood

Geroosterde punt paprika
Crème hazelnoot

Tirokafteri 
Feta – chili – crackers 

Hapjes

Taggiasca olijf cake
Créme Parmigiano Reggiano – basilicum 

Komkommer
Croustade -tzatziki – Furikake 

Libanese veggi barbecue balletjes 
Labneh – munt – dukkah 

Gegrilde baby mais
Creamy chipotle saus – gepofte look – cotija 

Menu

Taco’s al Pastor
Bayo beans – pulled vegan chicken – achiote – rode ui – ananas – koriander 

Geroosterde bloemkool
Tahin – za’atar – granaatappel 

Aubergine
Indische chutney – paneer – lente ui – chili 

Halloumi
Polenta – gele & groene courgette – puntpaprika – gerookte olie – gepofte look créme 

Cheese cake
Cream cheese – gerookte tropische vruchten – duindoornbes 

Prijzen Menu

Een ‘Fire And Smoke menu’ volwassene €55.0
2 Fingerfoods – 4 hapjes – 4 gerechten – 1 dessert 

Een ‘Fire And Smoke menu’ kids €25.0 
2 Fingerfoods – 2 hapjes – 1 gerecht – 1 dessert 

Borden, bestek, de afwas en alle ‘Outdoor Cooking’ materialen zijn inbegrepen. 

Werkuren worden steeds gerekend van onze atelier in Eeklo tot Eeklo. 

Chefs = €49/u/persoon
Garçons = €42.50/u/persoon 
Vervoer = €0.90/km (heen & terug) 

Informatie

De chefs werken in een open keuken, ‘beleving’ verzekerd! Om onze buitenkeuken op te bouwen hebben we min. 25m2 nodig en een goede bereikbaarheid met de wagen. Voor de veiligheid van mens en dier brengen we houten afsluitingen mee zodat alles wel zichtbaar, maar niet bereikbaar is. 

Gerechten kunnen licht wijzigen of op vraag aangepast worden. 

Er kan gekozen worden voor een gewoon of veggi menu. 

We werken met plaatselijk geteelde seizoen producten. 

Alle prijzen zijn inclusief btw. 

Prijzen dranken receptie & diner 

  • Crémant de Jura Brut
  • Domaine Désiré Petit
  • NA zesty lemon & ginger cocktail
  • Bijpassende wijnen bij de gerechten
    (1 witte, 1 rosé & 1 rode wijn)
  • Aroma water “lemongras & mint”


€24.50 per persoon 
Glazen zijn eveneens inbegrepen 

  • Koffie & thee buffet 
  • Thee assortiment & Koffie 
  • melk – suiker – koekjes 


€3.50 per persoon 
Tassen & lepeltjes zijn inbegrepen 

Informatie

Spreken er gerechten of garnituren je toch niet helemaal aan, vraag dan gerust naar alternatieven. Onze chefs gaan geen uitdaging uit de weg! Uw feest is onze zorg. 

Heb je een mooie wijnkelder of ga je zelf champagne halen dan serveren wij deze met plezier. Meneer vraagt hiervoor geen extra ‘stopgeld’. We voorzien graag iemand voor deze service. 

Het is mogelijk om glazen te huren bij ons. €0,40 | stuk 

Opgelet, bij het later ophalen van materiaal zoals vb. gehuurde glazen of het koffiebuffet wordt er een uurtarief van vertrek tot aankomst gerekend van €49.0/u. incl.