CULINAIR FEESTEN
Gezellig tafelen bij je thuis zonder enige stress of moeite?
De eindejaarsfeesten staan weer voor de deur.
Geen zin om zelf te koken met de feestdagen? Naar gewoonte voorzien wij voor kerst en oudejaar een culinair afhaalmenu. Laat je verwennen door ons en geniet gezellig met je familie en vrienden van onze degustatiemenu’s.
Alle gerechten zijn met de beste producten en liefde bereid. Aan de hand van een duidelijke handleiding kan je de gerechten opwarmen en dresseren. Zo kan je ten volle genieten van het feest.


Kerstmenu
Amuses
Holstein
Krab – croustini – dragon
Pastei Fazant
Brioche toast – Kweepeer
Oud Brugge
Bladerdeeg – truffel
Menu
Zeebaars
Cantharellen – knolselder – Noordzee-jus – Zeeuwse mossel – gebrande prei
Velouté knolselder
Roquefortroom – bieslook
Parelhoen fine champagne
Brussels witloof – knolgroenten – pommes fondantes – wildjus cognac – gevulde appel – veenbes
Tarte Tatin à la Paul Bocuse
Jonagold – calvados
APERITIEFHAPJES, VOORGERECHT, SOEP,
HOOFDGERECHT EN DESSERT
75,- p/p
Oudejaarsmenu
Amuses
Geitenkaas
Macaron – rode biet – framboos
Gerookte aardappel & kaviaar
Isigny zure room Aop – bieslook
Gegrilde sashimi tonijn
Soya & wasabi – gebrande sesam
Zeeuwse oester ‘Yerseke’
Spinazie – sherry
Menu
Pladijs
Pompoen – beukenzwam – broccoli – miso beurre blanc – gebrande wortel
Bisque d’Homard
Kreeft – gerookte paprika
Hert
Crème aardpeer – spruit & raap – wilde champignons – wildsaus spätburgunder – gratin-tartiflette
Tarte Poire
Zanddeeg – financier hazelnoot – peer – vanille Madagascar
APERITIEFHAPJES, VOORGERECHT, SOEP,
HOOFDGERECHT EN DESSERT
85,- p/p
BESTELLEN
Kerstmenu te bestellen t.e.m. 17/12
Oudejaarsmenu te bestellen t.e.m. 24/12
info@foodarchitect.be
Tel +32 471 30 31 30
Informatie
Afhaal Kerst- en Oudejaarsmenu’s
Kerstmenu: afhalen op 24/12/2025 tussen 09u00 en 14u00
- Oudejaarsmenu: afhalen op 31/12/2025 tussen 09u00 en 14u00
Wij verwelkomen u graag met een warm onthaal in ons nieuwe atelier:
Souverainestraat 56, bus 3 & 4, 9800 Deinze
Bij voedselallergieën voorzien wij graag een alternatief. Gelieve op voorhand contact op te nemen voor verdere informatie.



